Cookie-uri inițiale (vegane și non-vegane)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Inception (vegane și non-vegane). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1463 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr granulat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de pâine cu piersici vegane acoperită cu înghețată vegană din Tean cu gheață, Înghețată vegană de ciocolată neagră cu căpșuni și Fave Five Friday-înghețată vegană de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți sosul de mere dacă nu ați făcut-o deja. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să împrăștiați cupa de la aprox.pe un teanc de prosoape de hârtie și lăsați prosoapele să absoarbă umezeala suplimentară. Set aside.In un bol de amestecare, bate echilibrul Pământului până la crem. Bateți zahărul, zahărul brun și vanilia, apoi bateți în mere.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat, apoi se adaugă în aluat și se amestecă până se amestecă. Se amestecă ovăzul și chipsurile de ciocolată. Răciți aluatul până când este suficient de ușor de manevrat, apoi împărțiți-l în 6 părți și înfășurați fiecare parte în jurul unui Oreo.Pulverizați 6 căni de brioșă de hârtie cu spray de gătit sau folosiți tipul de folie și săriți spray-ul.
Puneți prăjiturile învelite în aluat în cupe, puneți cupele într-o formă de briose și coaceți la 350 timp de 17-20 de minute sau până când cookie-urile apar setate și marginile se rumenesc frumos.
Lăsați să se răcească complet. De fapt, îmi place să mă răcesc și să mă răcesc scurt înainte de a scoate brioșa paper.In într-un bol de amestecare, bateți untul până devine cremos. Bateți zahărul, zahărul brun și vanilia, apoi bateți ouăle și vanilia, bătând doar până se omogenizează.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat, apoi se adaugă în aluat și se amestecă până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Răciți aluatul până când este suficient de ușor de manevrat.Pulverizați 20 de căni de brioșă de hârtie cu spray de gătit sau folosiți tipul de folie și săriți spray-ul.
Puneți prăjiturile învelite în aluat în cupe, puneți cupele într-o formă de briose și coaceți la 350 timp de 17-20 de minute sau până când cookie-urile apar setate și marginile se rumenesc frumos.
Lăsați să se răcească complet.
Scoateți hârtiile de briose.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.