Cârnați De Vară De Casă
Cârnați de vară de casă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 410 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Un amestec de amestec de întărire pe bază de zahăr, apă, aromă de fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, Rulouri de cârnați de vară, și Tigaie de legume de vară, cârnați și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată și apa până se amestecă bine. Se condimentează cu praf de usturoi, amestec de întărire, fum lichid și semințe de muștar și se amestecă bine. Cel mai bine este să - ți folosești mâinile pentru asta-ca pâinea de carne. Formați amestecul în două role și înfășurați cu folie de aluminiu. La frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia din carnea de vită și introduceți găuri în partea inferioară a rulourilor.
Așezați-le pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire superficială pentru a prinde picăturile.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. Se răcește, apoi se înfășoară în plastic sau folie și se dă la frigider până se răcește înainte de feliere.