Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu unt de arahide cu ciocolată gigantică. Această rețetă servește 12. O porție conține 476 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 102 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină de pâine king arthur, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Uri Gigantice Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă aveți de gând să coaceți imediat, Preîncălziți cuptorul la 350 F convecție sau 191° regular.In vasul unui mixer de stand prevăzut cu o paletă, bate untul rece până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul și continuați să bateți până se amestecă. Adăugați treptat ouăle și vanilia și continuați să bateți cu paleta pe mediu până când se amestecă, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori. Răcoarea din ouă ar trebui să facă untul să se prindă din nou, astfel încât amestecul cremos să pară cocoloaș.Între timp, într-un castron separat, amestecați făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în cacao. Cu mixerul pe mediu-scăzut (sau manual cu o racletă de cauciuc rezistentă), adăugați treptat amestecul de făină amestecând doar până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată cu unt de arahide.Goliți aluatul pe o suprafață plană mare și asigurați-vă că toate ingredientele sunt încorporate uniform. În loc să strângeți totul împreună, păstrați-l Cam liber. Împărțiți în 12 bucăți raggedy. Aluatul ar trebui să fie rece înainte de a-l pune chiar la frigider, dar răcirea aluatului va ajuta la creșterea fursecurilor. De asemenea, am avut rezultate bune congelând aluatul și coacându-l din congelat.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Dacă utilizați convecție, preîncălziți la 350 F convecție.Aranjați cookie-urile (vă recomand să coaceți mai întâi 1 sau 2 pentru a vă reduce timpul) pe o foaie de prăjituri răcită și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De Arahide
1/2 Linguriță Lapte 2%
Rulou Cu Fructe
Hârtie De Orez
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți pe raftul central timp de 18 minute la 375 sau 15 minute la convecție 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute pe foaia de prăjituri, apoi îndepărtați și terminați răcirea pe un raft. Când se răcește, puteți mânca sau puteți îngheța cookie-ul și le puteți dezgheța pentru o textură mai bună.