Cookie-Uri Din Dantelă Scoțiană
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, cookie-urile din dantelă scoțiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. Acest desert are 218 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gg ' s Lace Cookies, Cookie-Uri Din Dantelă, și Cookie-Uri Din Dantelă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Crema împreună scurtarea și zahărul. Bateți ouăle, apoi extractul de migdale. Se amestecă treptat în ovăz și sare.
Aruncați aluatul cu linguri la o distanță de 2 inci pe foile de prăjituri. Aplatizați fursecurile cu fundul unui pahar înmuiat în făină.
Coaceți 12-15 minute până la culoarea aurie.
Transferați pe rafturi de sârmă pentru răcire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.