Cookie-Uri De Zahăr Cu Ghimbir
Se pot face cookie-uri de zahăr cu ghimbir în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 36 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ghimbirul cristalizat, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Cu Zahăr Brun-Ghimbir, Fursecuri Picante Cu Ghimbir Cu Crustă De Zahăr, și Fursecuri Cu Zahăr Melasă Condimentată Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu făina și sarea la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați zahărul cofetarilor, ghimbirul, vanilia și coaja de portocală și bateți la viteză mică până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate și formați în 2 discuri. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Lucrând în loturi, dacă este necesar, întindeți aluatul cu o grosime redusă de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată. Ștampilați formele cât mai apropiate posibil. Aranjați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Coaceți până devin ușor aurii, 14 până la 18 minute, în funcție de dimensiunea lor.
Transferați într-un raft pentru a se răci. Între timp, puneți la frigider resturile până la răcire, apoi reluați, scoateți mai multe fursecuri și coaceți.
Decorați fursecurile cu glazură regală, zaharuri colorate și drage argintii.