Cookie-Uri De Top Cu Cupcake Mat
Reteta prajit Cupcake Top cookie-uri ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 25 minute. Acest desert are 434 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, amestec de tort de ciocolată, amestec instant de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Blaturi de Cupcake cu ciocolată (aka fursecuri cu ciocolată mată), Cupcakes Lamington - cuburi de Cupcake înghețate pe toate părțile, și Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați două până la patru foi de copt cu pergament paper.In un castron mare, combinați amestecul de tort, smântâna, ouăle, uleiul și apa și bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă chipsurile de ciocolată.Folosind o lingură generoasă, aruncați aluatul pe foi de copt.
Coaceți două foi la un moment dat, schimbând rafturile la jumătatea drumului, timp de aproximativ 15 minute sau până când prăjiturile par gata (ar trebui să răsară înapoi ca cupcakes).
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se transferă cu grijă într-o grătar pentru a se răci complet.Pregătiți glazura. Cu un mixer electric, bateți untul până se înmoaie.
Adăugați zahărul și amestecați până când este umezit de unt. Se amestecă cacao, smântână și 2 linguri de smântână.
Se amestecă la minim, apoi se mărește viteza și se bate până devine cremoasă. Bateți în smântâna rămasă și vanilia.
Adăugați lapte câteva lingurițe la un moment dat până ajungeți la consistența dorită.
Răspândiți peste cookie-uri.Acum acesta este pasul greu. Lăsați cookie-urile în pace timp de două ore. Lasă-i să stea pe tejghea. Puteți sări peste această parte dacă este necesar, dar chiar am crezut că au un gust mai bun după ce au stat puțin.