Cookie-Uri De Gărgăriță De Casă
Cookie-urile de gărgăriță de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de colorant alimentar lichid, cremă de tartru, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cookie-Uri De Gărgăriță, Aperitive Gărgăriță, și Cupcakes Cu Gărgăriță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă, ulei și zaharuri până la lumină și pufos.
Adăugați două ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, crema de tartru și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul la 1/4-in. grosime.
Tăiați cu un 3-in. cookie rotund cuter muiată în făină.
Loc 1 în. în afară de foile de copt ușor unse.
Într-un castron mic, bateți ouăle rămase.
Adăugați colorant alimentar roșu; se amestecă bine.
Coaceți la 375 de minute timp de 8 minute. Cu o pensulă mică nouă și colorant alimentar negru, vopsiți două linii, formând aripi.
Aranjați patru chipsuri de ciocolată într-o jumătate de cerc pe treimea superioară a fiecărui cookie. Așezați aleatoriu 16 chipsuri de ciocolată pe partea inferioară a cookie-ului pentru pete. Reveniți la cuptor timp de 1 minut sau până când chipsurile sunt topite.
Răspândiți cele patru jetoane pentru a forma capul.
Pentru ochi, poziționați două chipsuri albe, cu fața îndreptată în jos, peste ciocolata topită. Reveniți la cuptor timp de 1 minut sau până când se topește ușor.
Așezați un cip de ciocolată în miniatură în centrul fiecărui cip alb.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.