Cookie-Uri De Dovleac Butterscotch
Cookie-urile de dovleac Butterscotch durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 158 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 61 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri De Dovleac Butterscotch, Fursecuri de dovleac cu chipsuri de Butterscotch, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și ungeți hârtia cu unt.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea împreună într-un castron.
Bateți zahărul alb și ouăle împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză medie până când se omogenizează și culoarea se luminează, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați dovleacul, uleiul și vanilia și bateți la foc mic până se omogenizează.
Bateți amestecul de făină în amestecul de dovleac la scăzut până când făina este doar încorporată.
Amestecați chipsurile de butterscotch în aluat.
Aruncați 1/4 cană de aluat la o distanță de 2 1/2 inci pe foile de copt pregătite. Aplatizați ușor vârfurile aluatului cu o spatulă.
Coaceți prăjiturile în loturi în cuptorul preîncălzit până când blaturile se simt ferme și o scobitoare introdusă în centrul unui cookie iese curată, aproximativ 15 minute. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute înainte de a transfera fursecurile pe rafturi pentru a se răci complet. Prăjituri răcite cu praf cu zahăr de cofetari.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "