Cookie-Uri Curcubeu
Cookie-urile curcubeu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 84. Un amestec de extract de migdale, zahăr, la culoarea dorită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri Curcubeu, Cookie-Uri Curcubeu, și Cookie-Uri Curcubeu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți 3 (13 pe 9 inci) tigăi metalice de copt. Aliniați partea de jos a fiecăruia cu hârtie de ceară, lăsând-o să se extindă la 2 capete opuse și ungeți hârtia. Rupeți pasta de marțipan în bucăți mici și măcinați cu zahăr în robotul de bucătărie până nu rămân bulgări.
Transferați într-un castron mare și adăugați unt. Bateți cu un mixer electric până când este ușor și pufos, apoi adăugați gălbenușuri și extract de migdale și bateți bine. Bateți în făină și sare la viteză mică. Bateți albușurile de ou într-un alt castron cu bătătoare curățate până când acestea țin doar vârfuri rigide și amestecați o treime în aluat pentru a se ușura ușor (aluatul va fi în continuare rigid). Îndoiți bine albii rămași. Împărțiți aluatul în treimi (aproximativ 1 1/2 căni fiecare). Se amestecă colorantul alimentar verde într-o treime și colorantul alimentar roșu în altul, lăsând o treime simplă.
Întindeți fiecare aluat separat într-o tigaie. (
Straturile vor fi subțiri.)
Coaceți straturile în loturi în mijlocul cuptorului până când se fixează și încep să devină aurii de-a lungul marginilor, 7 până la 10 minute în total. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor pentru a slăbi din tigaie, apoi, în timp ce este încă fierbinte, răsturnați un raft mare peste tigaie și inversați stratul pe raft, trăgând ușor pe consolele de hârtie de ceară pentru a elibera, dacă este necesar. Îndepărtați hârtia de ceară și răciți complet.
Tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu hârtie de ceară și glisați stratul verde în ea.
Întindeți jumătate de gem uniform peste stratul verde și acoperiți cu grijă cu un strat simplu.
Întindeți gemul rămas uniform peste stratul necolorat și acoperiți cu grijă cu strat roz (tăiați marginile dacă este necesar). Acoperiți cu folie de plastic și greutate cu o tăietură mare sau o tigaie de copt. Se răcește cel puțin 3 ore.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas metalic așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Îndepărtați greutatea și folia de plastic și întindeți ciocolata uniform deasupra, dar nu părțile laterale, ale stratului roz.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, aproximativ 1 oră și tăiați în diamante mici (12 rânduri transversale și 12 rânduri diagonale).
Nu faceți acest aluat înainte.