Cookie-urile curcubeu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 96 de porții cu 59 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pastă de migdale, sare, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri Curcubeu, Cookie-Uri Curcubeu, și Prăjituri Cu Ouă Curcubeu.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 linia de trei 13x9x2" metal de copt panseluțe cu folie, lăsând surplomba; unsoare cu 2 linguri de unt; retrase din circuitul agricol. Puneți albușurile de ou într-un bol al unui amestecător de standfitted cu un tel; bate până se formează vârfuri moi. Adăugați încet 1/3 ceașcăzahăr, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Transferați într-un castron mare; capac; rece.Folosind accesoriul cu palete, bateți pasta de migdale și rămânețizahăr pe mediu-scăzut până laincorporat, 4-5 minute.Creșteți viteza la mediu-mare; adăugați treptat untul rămas.Bateți până devine pufos. Bateți gălbenușurile, apoi făina și sarea. Îndoiți în albîn 2 adăugiri.Împărțiți aluatul în mod egal între 3bowls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă colorarea roșie în 1 bowland green coloring în al doilea castron; lăsați al treilea castron simplu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți 1 castron de aluat în fiecare tigaie pregătită; blaturi netede.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se coace, se rotesc la jumătatea drumului, până când se instalează, 9-11 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească în tigăi.
1
Cu o perie de patiserie, răspândiți jumătate din marmeladătort verde. Folosind consola de folie, ridicați stratul simplu din tigaie. Invertonto strat verde; aruncați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Periați marmalada rămasăpeste stratul simplu. Ridicați stratul roșu din tigaie; inversați pe strat simplu și acoperiți tortul cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Se acoperă cu o tigaie de 13x9x2".Cântăriți tigaia cu mai multeconserve grele pentru a comprimastraturi de tort. La frigider cel puțin4 ore și până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Scoateți conservele,tigaia superioară și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Transferați tortul într–o ceratăfoaie de copt tapetată cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Întindeți jumătate din ciocolatătort peste într-un strat subțire. Congelațitimp de 10 minute. Acoperiți cu hârtie cerată, răsturnați foaia de copt deasupra și răsturnați tortul. Descoperă șiglazură cu ciocolata rămasă.Înghețați încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Tăiați tortul la 12x8".
2
Cutcrosswise în șase 2 " - benzi late.
3
Tăiați fiecare bandă transversal în96 " - cookie-uri largi. A se păstra într-un recipient etanș.