Cookie-Uri Crocante De Susan
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 36 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 71 calorii. Mergeți la magazin și ridicați tahini, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brusture crocantă cu sos de susan prăjit, Crunchy Se Amestecă Verde De Susan Prăjit, și Batoane De Susan De Caju Cu Nucă De Cocos Crocantă Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel; puneți amestecul deoparte.
Așezați zahărul brun, tahini și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați sirop, vanilie și ou; bate bine. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până se combină.
Îmbrăcați ușor mâinile cu spray de gătit. Formați aluatul în 36 de bile (aproximativ 1 inch fiecare).
Așezați zahărul granulat într-un castron puțin adânc.
Rulați bile de aluat în zahăr granulat; așezați la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Aplatizați ușor bilele cu fundul unui pahar.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 2 minute.
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe un suport de sârmă.