Conținut Scăzut De Grăsime De Mere Maro Betty

Conținut Scăzut De Grăsime De Mere Maro Betty
Low-Fat Apple Brown Betty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 317 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de pâine, frișcă de brânză, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Apple Brown Betty, Apple Brown Betty, și Apple Brown Betty.

Instrucțiuni

1
Puneți felii de mere într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați înlocuitorul de zahăr și scorțișoara; presărați mere și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se formează firimituri fine. Într-un castron mic, combinați pesmetul și untul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți jumătate din amestecul de mere într-un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu aproximativ 1/3 cană amestec de firimituri și amestec de mere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se toarnă suc de portocale peste mere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; se presara cu amestecul rămas firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți 25-30 de minute mai mult sau până când merele sunt fragede și toppingul de firimituri se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Într-un bol, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în jumătate din toppingul biciuit. Îndoiți toppingul biciuit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se servește cu Apple Brown Betty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista