Conuri de pin cu migdale și ciocolată
Dacă aveți aproximativ 25 de minute la dispoziție în bucătărie, conurile de pin cu ciocolată și migdale ar putea fi o rețetă extraordinară , fără gluten, fără lactate și potrivită pentru dietele fodmap . Această rețetă are 6 porții și costă 1,39 USD per porție. O porție conține 497 de calorii , 9 g de proteine și 35 g de grăsimi . Un amestec de grăsime vegetală, migdale, bucăți de ciocolată semidulce și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Merge bine ca garnitură. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 53% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Clătitele cu ciocolată neagră cu migdale și sos de ciocolată neagră , Pătrățelele cu unt de migdale și ciocolată și Batoanele cu caramel și ciocolată cu migdale .
Instrucțiuni
Împărțiți pasta de migdale în șase porții egale. Formați fiecare porție într-un con, de aproximativ 3,8 cm înălțime și 2,5 cm în diametru. Începând de la bază, introduceți vârfurile migdalelor în pastă, astfel încât să semene cu un con de pin.
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți bucățile de ciocolată și grăsimea vegetală; amestecați până la omogenizare. Introduceți o scobitoare în fundul fiecărui cornet. Ținând deasupra bolului, turnați ciocolata topită peste migdale (dacă este necesar, folosiți o altă scobitoare pentru a întinde ciocolata și a acoperi complet migdalele).
Așezați pe un grătar de sârmă peste hârtie cerată; lăsați să stea până se întărește.