Consomme de pește cu găluște de creveți și Edamame
Consomme de pește cu găluște de creveți și Edamame este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 249 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți țelină, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găluște de creveți și Edamame, Găluște Edamame, și Găluște Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face mirepoixul "alb", amestecați ceapa, iarba de lămâie, țelina și prazul și refrigerați până la rece, cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte. (În combinație cu peștele și albușurile de ou, mirepoixul va forma clarificarea pentru a face consomme limpede. Această combinație de ingrediente va forma ceea ce se numește o plută care coagulează în esență pe măsură ce consomme clarifică.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Amestecați mirepoixul răcit, rădăcina de ghimbir, resturile de pește, cojile de creveți și albusul de ou și adăugați într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă în stocul de pește răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
4
Adăugați sucul de lamaie. Aduceți la foc mic (chiar sub fierbere în gătitul clasic) la foc mic, amestecând frecvent, astfel încât ingredientele de clarificare să rămână plutitoare libere. Vă rugăm să rețineți că căldura trebuie menținută la foc mic, suficient de scăzută, astfel încât pluta care se formează să nu se desprindă de acțiunea gătitului și suficient de mare pentru a găti impuritățile, astfel încât acestea să poată fi colectate în plută. Odată ce pluta se formează și se ridică la suprafață, încetați agitarea. Cu toate acestea, adunați niște bulion de la marginea oalei și bateți pluta pentru a nu se rupe. După 60 până la 90 de minute la fierberea corectă, pluta va începe să se scufunde, moment în care consomma este terminată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Pentru edamame, adăugați soia în păstăile lor într-o oală și acoperiți cu apă. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soia
Edamame Congelat (din Păstăi)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se scurge și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
7
Scoateți soia din păstăile lor și puneți-o deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soia
8
Într-un procesor de alimente amestec creveți, albușuri de ou, scallions, sare și piper la o pastă. Puneți o parte din acest amestec într-o pungă de patiserie cu un vârf simplu de 1/2 inci. Pipe găluște mici în consomme și braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Lingura 1/4 ceasca edamame în boluri, și supa polonic peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.