Conservarea recoltei: unt de piersici cu scorțișoară, ghimbir și cuișoare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați să păstrați recolta: unt de piersici cu scorțișoară, ghimbir și cuișoare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 57 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piersici, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conservarea recoltei: Pesto de bază cu busuioc, Conservarea recoltei: pulbere de legume Super verde, și Scorțișoară-Înghețată De Cuișoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, aruncați piersicile într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă piureul de piersici într-o oală cu fund greu și se amestecă condimentele. Fierbeti neacoperit la foc mediu-mic, amestecand frecvent, timp de aproximativ 60 de minute sau pana se ingroasa intr-o pasta fina.Se amestecă până se omogenizează cu un blender de imersie, se toarnă în borcane de zidărie de mărimea unei halbe și se dă la frigider sau se poate folosi metoda băii de apă.