Conopidă și porumb curry
Conopida și porumbul curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 7 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de flori de conopidă, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Conopidă Integrală Curry, Conopidă Curry, și Conopidă Curry.
Instrucțiuni
Aranjați conopida într-un coș cu aburi peste apă clocotită; adăugați porumb. Acoperiți și aburiți 13 minute sau până când conopida este crocantă.
Combinați margarina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; adăugați amestecul de conopidă și ceapa verde, aruncând ușor pentru a acoperi legumele cu amestec de condimente.