Conopidă Prăjită De Bivolă
Conopida prăjită de bivol ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare kosher, brânză, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 545 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Mușcături De Conopidă De Bivol Prăjită, Tacos picant de linte de bivol și conopidă prăjită, și Buffalo prăjită conopidă tigaie Pizza cu Chipotle Blue Cheese avocado burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Aruncați floretele de conopidă cu uleiul de măsline pe o foaie de copt cu margini.
Se presară generos cu sare. Prăjiți, întorcându-vă o dată la jumătate, până când conopida se rumeneste fraged în pete, aproximativ 35 de minute.
Între timp, combinați smântâna, maioneza, oțetul și brânza albastră într-un mic robot de bucătărie sau blender și pulsați până se combină. Alternativ, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele împreună cu o furculiță, rupând orice bucăți mari de brânză albastră pe măsură ce mergeți.
Se amestecă untul topit și Frank ' s Red Hot într-un castron mare.
Adăugați conopida și aruncați pentru a combina.
Serviți imediat cu pansament cu brânză albastră.