Conopidă Prăjită Cu Vinetă De Hamsie
Conopida prăjită cu vinaigretă de hamsii este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 293 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă prăjită cu sos de hamsii, Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie, și Conopida prăjită a lui Sam Sifton cu pesmet de hamsie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Rupeți conopida în bucăți de mușcătură.
Combinați usturoiul, hamsiile, 1/4 cană de ulei de măsline și suc de 1/2 lămâie (mai mult după gust). Folosiți un blender de imersie pentru a emulsiona pansamentul.
Așezați conopida într-o tigaie mare, presărați sare și piper și restul de ulei de măsline. Prăjiți până când conopida începe să-și schimbe culoarea (15 minute).
Adăugați 1/4 cană de apă rece, reduceți focul la 350 și gătiți încă 30 de minute sau până când piesele se întorc ocazional.
Scoateți din cuptor și puneți-l într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul peste conopidă și se servește. Dacă doriți un pic mai mult pop adăugați niște lămâie și garnisiți cu pătrunjel tocat.