Conopidă prăjită cu Salsa Verde

Conopidă prăjită cu Salsa Verde
Conopida prăjită cu Salsa Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 102 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, capere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Fripturi de conopidă cu salsa verde din plante, și Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde).

Instrucțiuni

1
Așezați pătrunjelul, busuiocul, hamsiile, usturoiul, oregano, coaja de lămâie, sucul și sarea într-un blender. Se amestecă la mare până se combină uniform, aproximativ 1 minut. Opriți blenderul și răzuiți părțile laterale ale ulciorului cu o spatulă de cauciuc. Întoarceți blenderul la viteză mare, scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și stropiți încet în ulei. Opriți blenderul, adăugați caperele și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 5 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Încălziți cuptorul la 500 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați jumătate din conopidă, jumătate din ulei și jumătate din sare într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se transferă pe o foaie de copt și se întinde într-un strat uniform. Repetați cu conopida rămasă, uleiul și sarea și transferați pe o a doua foaie de copt.Prăjiți timp de 15 minute. Amestecați conopida (aveți grijă la abur când deschideți cuptorul), apoi rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos. Continuați să prăjiți până când cuțitul este fraged și rumenit în pete, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați conopida într-un vas de servit și stropiți cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
5
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista