Conopidă prăjită cu lămâie și hamsii
Conopida prăjită cu lămâie și hamsii este o fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, conopidă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită lent cu hamsii bătute, Conopidă, hamsii și roșii, și Morcovi, Conopidă Și Hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Spălați, uscați și îndepărtați oricare dintre frunzele exterioare din conopidă. Detașați tulpina făcând o tăietură în formă de con în fundul conopidei și rupeți conopida în flori mari, urmând cât mai mult modelul său natural de tulpină. Acest lucru va produce o varietate de dimensiuni. Folosiți-vă judecata cu privire la alte tăieturi, dar fiecare piesă ar trebui să aibă aproximativ 1 până la 3 mușcături.Folosind un mini robot de bucătărie, pulsați usturoiul și hamsiile până se îngroașă. Cu mașina în funcțiune, adăugați o ceașcă de ulei de măsline folosind tubul de picurare până când se obține o pastă cremoasă. Pulsați sucul și lăsați-l deoparte. Într-un castron mare adăugați conopida și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă cu amestecul de hamsii, aruncând pentru a acoperi toate floretele foarte uniform.
Se toarnă conopida acoperită într-o tigaie de prăjire superficială, suficient de mare pentru a o ține pe toate într-un singur strat.
Presărați pesmetul peste tot, apoi stropiți cu restul de ulei de măsline de la cupa de calibru.Puneți-l în cuptor și până la friptură până la maro auriu, aproximativ 12-15 minute.
Adăugați apă de ceașcă de la calibru, reduceți focul la 350 și continuați să gătiți timp de 30-35 de minute, până se înmoaie.
Scoateți din cuptor, așezați pe un platou mare.