Conopidă prăjită cu lămâie și hamsii

Conopidă prăjită cu lămâie și hamsii
Conopida prăjită cu lămâie și hamsii este o fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, conopidă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită lent cu hamsii bătute, Conopidă, hamsii și roșii, și Morcovi, Conopidă Și Hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Spălați, uscați și îndepărtați oricare dintre frunzele exterioare din conopidă. Detașați tulpina făcând o tăietură în formă de con în fundul conopidei și rupeți conopida în flori mari, urmând cât mai mult modelul său natural de tulpină. Acest lucru va produce o varietate de dimensiuni. Folosiți-vă judecata cu privire la alte tăieturi, dar fiecare piesă ar trebui să aibă aproximativ 1 până la 3 mușcături.Folosind un mini robot de bucătărie, pulsați usturoiul și hamsiile până se îngroașă. Cu mașina în funcțiune, adăugați o ceașcă de ulei de măsline folosind tubul de picurare până când se obține o pastă cremoasă. Pulsați sucul și lăsați-l deoparte. Într-un castron mare adăugați conopida și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă cu amestecul de hamsii, aruncând pentru a acoperi toate floretele foarte uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă conopida acoperită într-o tigaie de prăjire superficială, suficient de mare pentru a o ține pe toate într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Presărați pesmetul peste tot, apoi stropiți cu restul de ulei de măsline de la cupa de calibru.Puneți-l în cuptor și până la friptură până la maro auriu, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați apă de ceașcă de la calibru, reduceți focul la 350 și continuați să gătiți timp de 30-35 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scoateți din cuptor, așezați pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Servește patru.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista