Conopidă De Bivoliță
Conopida de bivol este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 628 calorii, 7g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sriracha, ulei de canolan, conopidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă De Bivoliță, Conopidă De Bivoliță, și Conopidă De Bivol La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Tăiați capătul tulpinii de pe conopidă, astfel încât capul să stea plat și așezați-l pe o foaie mare de copt. Frecați 2 linguri de ulei de canola pe toată conopida, condimentați după gust cu sare și piper și prăjiți până când exteriorul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Transferați conopida pe o tăietură și lăsați să se răcească. Odată ce conopida este suficient de rece pentru a o manipula, tăiați-o sau rupeți-o în flori mici. Faceți înainte: conopida poate fi prăjită, răcită și tăiată în flori cu câteva ore înainte. Acoperiți floretele și păstrați-le la frigider până când sunt gata de utilizare. Este posibil să fie nevoie să le fierbeți puțin mai mult dacă sunt refrigerate.
Într-o cratiță medie la foc moderat, aduceți sosul fierbinte și Sriracha la fierbere. Reduceți focul la foc mic, apoi amestecați încet untul până se încorporează complet, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Faceți înainte: sosul de bivolă poate fi preparat, răcit și păstrat într-un recipient etanș la frigider, până la 3 zile.
Într-o tigaie mare, adâncă, saut, la foc moderat, încălziți restul de 1 linguriță de ulei de canola.
Se adauga floretele de conopida, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, si se caleste pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Adăugați suficient sos de bivoliță pentru a acoperi conopida și continuați să preparați până când atât conopida, cât și sosul sunt fierbinți, aproximativ 5 minute.
Transferați conopida într-un platou și garnisiți cu brânza albastră mărunțită.