Conopida pane
Conopida pane necesita aproximativ 35 de minute de la inceput pana la sfarsit. O porție conține 356 de calorii , 8 g de proteine și 28 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, piper, gălbenușuri de ou și pătrunjel. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38% . Rețete similare includ conopida pane , conopida pane la cuptor și conopida pane la cuptor .
Instrucțiuni
Puneți conopida și o cantitate mică de apă într-o tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când devine crocant, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și puneți deoparte.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și condimentele.
Pune pesmetul și brânza într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați câteva buchețe odată la amestecul de ouă; arunca pentru a acoperi. Folosind o lingură cu fantă, transferați conopida în amestecul de pesmet; arunca pentru a acoperi.
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu-înalt. Gatiti conopida in loturi pana devine maro auriu, aproximativ 4 minute.
Se presara patrunjel daca se doreste.