Conopida Maque Choux ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 414 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de garnitură: scallions, stoc de pui, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Maque Choux, Maque Choux, și Maque Choux pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați conopida cu ulei, sare kosher și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se întinde în 1 strat într-o tigaie de copt superficială (adâncime de 1 inch) și se prăjește, întorcându-se cu clești la jumătatea prăjirii, până se rumenesc și se înmoaie, 20 până la 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați conopida cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi turnați cu grijă uleiul din tava de copt printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
În timp ce conopida se prăjește, aduceți hominy și smântână doar la foc mic într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc moderat, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați-o să stea, neacoperită, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Hominy
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Între timp, încălziți untul și 2 linguri de ulei strecurat într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți șunca (dacă folosiți), amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, Optional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Adăugați ceapa și ardeii grași și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul, fulgii de ardei roșu și frunza de dafin și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați oțet și stoc și fierbeți rapid, neacoperit, până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Se amestecă amestecul de hominy și porumbul și se fierbe, neacoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Se adaugă conopida și sarea după gust și se fierbe, amestecând o dată sau de două ori, până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul.