Confetti pâine de porumb–creveți cu crustă în umplutură Creolă
Rețeta Confetti creveți cu crustă de pâine de porumb în umplutură Creolă ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. O porție conține 267 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. 123 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Confetti pâine de porumbcreveți cu crustă în umplutură Creolă, Salată De Confetti De Pâine De Porumb, și Pâine De Porumb Creolă.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, topiți untul într-o tigaie mare saut sau tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, țelina și ardeii grași verzi. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și condimentul creol și se gătește până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Presărați făina peste legume și amestecați constant, aproximativ 2 minute, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii, bulionul de pui și frunza de dafin. Se amestecă și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia cu un capac și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați creveții și încălziți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Scoateți frunza de dafin și turnați umplutura într-un vas de copt pătrat sau rotund de 8 pe 8 inci. Puneți deoparte într-o zonă caldă, în timp ce pregătiți toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Pentru a pregăti toppingul, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Incorporati ouale pe rand si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați ardeii iute verzi, porumbul crem, ardeii grași roșii și verzi, făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 1/3 Cană Melasă
Porumb Cremă
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se amestecă la viteză mică până când amestecul formează un aluat moale.
11
Puneți cu grijă aluatul de pâine de porumb peste umplutură. Folosind o spatulă metalică offset, întindeți aluatul ușor pe partea superioară a caserolei, formând un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați vasul de copt pe o foaie de copt în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți până când toppingul se rumeneste și umplutura clocotește în jurul marginilor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți din cuptor într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Tăiați pâinea de porumb cu un cuțit mic. Scoateți 6 până la 8 porții generoase din umplutură și pâinea de porumb în boluri mari de supă sau pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
16
Notă
17
Pentru a economisi timp, îmi place să fac umplutura cu o zi înainte.
18
Puneți amestecul de creveți gătit în caserolă, înfășurați în folie de aluminiu și dați-l la frigider. Când sunteți gata de servire, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Puneți caserola acoperită pe o foaie de copt și în cuptor pentru a se încălzi, aproximativ 20 de minute. Între timp, faceți toppingul de pâine de porumb, întindeți-l peste umplutura caldă și continuați să coaceți până se rumenesc cu bule și auriu, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
De la coacerea savuroasă: rețete calde și inspiratoare pentru produse de patiserie crocante, sfărâmicioase, Fulgioase byMary Cech. Text copyright 2009 de Mary Cech; fotografii copyright 2009 de Noel Barnhurst. Publicat de Chronicle Books LLC.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.