Compot uscat de cireșe și portocale proaspete

Compotul uscat de cireșe și portocale proaspete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 219 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun, portocale, strop de cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe, Compot de fructe uscate și proaspete, și Compot de afine, șalotă și cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați 6 portocale peste un castron, lăsând deoparte 3 căni secțiuni. Strângeți sucul din membranele portocalelor secționate rămase și jumătățile de portocale pentru a măsura 2/3 cană. Aruncați membranele.
Combinați sucul, zahărul brun și cuișoarele într-o cratiță medie din nonaluminiu; aduceți la fierbere.
Adăugați cireșe; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Combinați amestecul de cireșe și 3 căni rezervate secțiuni portocalii într-un castron și serviți la temperatura camerei.
Notă: Fiecare porție oferă 60 micrograme de folat.