Colari fierbinți și baie de anghinare

Colari fierbinți și baie de anghinare
Collards fierbinte și Dip anghinare este un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 282 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de inimi de anghinare marinate, maioneză, verdeață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Colari fierbinți și baie de anghinare, Baie Fierbinte De Anghinare, și Baie Fierbinte De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați primele șapte ingrediente și 1 cană de brânză mozzarella până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați la un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se încălzește și se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
O Cava premium elegantă care oferă arome și arome de citrice strălucitoare, împreună cu bule delicate, fine, care sunt semnul distinctiv al unui vin superb spumant.Împerecheri alimentare: acest Naveran Brut Rosado se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este excelentă pentru a savura singură, în special pentru recepții și alte evenimente "în picioare".
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista