Coji De Paste Umplute Uriașe
Cojile de paste umplute uriașe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci nasture, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 204 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scoici Uriașe Umplute, Scoici De Mare Uriașe Umplute Sau Manicotti, și Coji De Paste Umplute.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti cojile de paste in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 7 minute. Se amestecă spanacul și cimbru în amestecul de ciuperci; se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati amestecul pana cand spanacul se ofileste.
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți orice exces de lichid; transferați amestecul scurs într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă brânza ricotta, 3/4 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan cu amestecul de spanac; condimentați din nou cu sare și piper și umpleți în coji de paste.
Aranjați cojile umplute într-un vas de copt de 9x11 inci.
Se toarnă sos de paste peste coji; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și cojile sunt fierbinți, aproximativ 30 de minute.