Coji De Paste Umplute Uriașe

Coji De Paste Umplute Uriașe
Cojile de paste umplute uriașe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci nasture, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 204 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scoici Uriașe Umplute, Scoici De Mare Uriașe Umplute Sau Manicotti, și Coji De Paste Umplute.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti cojile de paste in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 7 minute. Se amestecă spanacul și cimbru în amestecul de ciuperci; se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati amestecul pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți orice exces de lichid; transferați amestecul scurs într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă brânza ricotta, 3/4 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan cu amestecul de spanac; condimentați din nou cu sare și piper și umpleți în coji de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Coji De PasteCoji De Paste
SpanacSpanac
6
Aranjați cojile umplute într-un vas de copt de 9x11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă sos de paste peste coji; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Sos De PasteSos De Paste
Coji De PasteCoji De Paste
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și cojile sunt fierbinți, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista