Coji de paste cu cremă de anghinare și pui afumat

Cojile de paste cu cremă de anghinare și pui afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 847 calorii, 45g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare și piper, piept de pui, funduri de anghinare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui de anghinare și paste cu sos de smântână de lămâie, Salată De Anghinare Din Ierusalim La Cuptor Cu Fân Și Smântână Afumată, și Pui De Usturoi Cu Coji De Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, condimentați anghinarea cu sare și piper și fierbeți-le în smântână la foc moderat până când sunt foarte fragede, aproximativ 12 minute.
Transferați anghinarea și smântâna într-un blender și piure.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți cojile și readuceți-le în tigaie.
Adăugați crema de anghinare, puiul afumat, roșiile și arpagicul; condimentează cu sare și piper.
Transferați în boluri și serviți.