Coji de paste cu ciuperci Portobello și sparanghel în sos Boursin

Cojile de paste cu ciuperci Portobello și sparanghel în sos Boursin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sparanghel, brânză Boursin de ardei, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji de paste cu ciuperci Portabella și sos Boursin, Coji De Paste Pentru Bebeluși Cu Sparanghel Și Sos Marinara, și Coji umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și încălziți uleiul de măsline.
Tăiați capacele de ciuperci în jumătate și feliați grosimea de 1/4 inch. Gatiti ciupercile in tigaie 8 minute, sau pana cand se inmoaie si se rumenesc usor. Se condimentează cu sare. Se amestecă bulionul de pui și brânza Boursin. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând continuu, până se omogenizează bine.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele de coajă și gătiți timp de 5 minute.
Așezați sparanghelul în oală și continuați să gătiți 5 minute, până când pastele sunt al dente și sparanghelul este fraged; scurgere. Aruncați cu sosul de ciuperci pentru a servi.