Cod Negru Cu Miso

Cod Negru Cu Miso
Codul negru cu Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 173g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 1236 calorii. Pentru $17.37 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați file de cod, zahăr granulat, mirin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, Cod negru cu Miso (miso-marinat cod negru), și Cod negru cu Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În ziua în care doriți să mâncați, scoateți codul din frigider cu 2 - 3 ore înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 200C (400F). Ștergeți miso-ul de pe cod (nu îl spălați și nu îl clătiți) și așezați-l pe o tavă de copt. Mai întâi așezați peștele pe grătar sau într-o tigaie pentru pui de carne și grătiți sau fierbeți până când suprafața și pielea încep să se rumenească. Apoi coaceți timp de 10-12 minute. Asta e!Despre Aun KohAun a iubit întotdeauna mâncarea și călătoriile, pasiunile i-au fost transmise de la părinți. Această fundație, plus un fundal în mass-media, l-au împins să înceapă Chubby Hubby în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
MisoMiso
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Îi place că acest site îi permite să scrie despre lucrurile pe care le adoră-mâncare, stil, călătorii, soția și cei doi copii ai săi!Mai Multe Postări (648)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista