Cod De Ghimbir Fript
Codul de ghimbir fript ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 260 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 3,27 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită iaurt, file de cod, chimen măcinat și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod De Ardei Crăpat Fript, Cod Fript Cu Ierburi Și Usturoi, și Cod De Ardei Crăpat Fript.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Se toarnă o treime din amestec într-un 11-in. x 7-în. dish. Aranjați fileurile de cod într-un singur strat deasupra. Lingură amestecul de iaurt rămas peste fileuri. Acoperiți și dați la frigider timp de 1-2 ore.
Folosind o lingură cu fante, transferați fileurile într-o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 1 lingură de unt. Se fierbe 4 în. de la căldură timp de 6 minute. Întoarceți cu grijă fileurile; periați cu untul rămas. se fierbe 6-8 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Codul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.