Cod De Ghimbir Fript

Cod De Ghimbir Fript
Codul de ghimbir fript ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 260 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 3,27 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită iaurt, file de cod, chimen măcinat și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod De Ardei Crăpat Fript, Cod Fript Cu Ierburi Și Usturoi, și Cod De Ardei Crăpat Fript.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă o treime din amestec într-un 11-in. x 7-în. dish. Aranjați fileurile de cod într-un singur strat deasupra. Lingură amestecul de iaurt rămas peste fileuri. Acoperiți și dați la frigider timp de 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Folosind o lingură cu fante, transferați fileurile într-o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Stropiți cu 1 lingură de unt. Se fierbe 4 în. de la căldură timp de 6 minute. Întoarceți cu grijă fileurile; periați cu untul rămas. se fierbe 6-8 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Codul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Revista