Cod cu lămâie, măsline verzi și ceapă
Codul cu lămâie, măsline verzi și gust de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 186 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de capere, lămâi, file de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cod cu lămâie, măsline verzi și ceapă, Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie, și Gust De Măsline Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja de la lămâi; pus deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja și miezul alb din lămâi; aruncați. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron și stoarceți membranele pentru a elibera sucuri; aruncați membranele și orice semințe. Puneți segmentele de lămâie deoparte.
Combinați ceapa și 1 linguriță de sare într-un castron mic.
Lăsați să stea 10 minute. Strângeți ceapa pentru a îndepărta excesul de lichid; se adaugă în castron cu segmente de lămâie.
Adăugați măsline, capere, coajă de lămâie rezervată și 3/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Acoperiți gustul și răciți cel puțin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aduceți gustul la temperatura camerei.
Așezați codul într-un vas mare de copt superficial sau într-o tigaie de prăjire și stropiți cu 1/2 cană de ulei rămasă.
Adăugați ardei iute și transformați peștele în strat; condimentează cu sare. Prăjiți până la fiert, 30-40 de minute.
Transferați peștele într-un platou.
Amestecați pătrunjelul în gust și lingură peste pește.
Faceți înainte: savurați (fără pătrunjel) se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.