Cocuri Lipicioase Pecan
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cocuri Lipicioase Pecan, Cocuri Lipicioase Pecan, și Cocuri Lipicioase Pecan.
Instrucțiuni
Înveliți o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Puneți 1 linguriță de unt topit, 1 linguriță de zahăr brun și 3 jumătăți de pecan în fiecare ceașcă de brioșă; pune deoparte. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul de pâine într-un dreptunghi de 14 pe 8 inci.
Ungeți cu restul de unt topit, apoi presărați cu scorțișoară, nuci pecan tocate și zahăr brun rămas.
Rulați într-un buștean lung de 14 inci.
Tăiați în 12 bucăți și așezați fiecare cu partea tăiată în jos într-o ceașcă de briose. Acoperiți ușor cu folie de plastic. Se lasă deoparte 25 de minute sau până se ridică ușor.
Încălziți cuptorul la 163°.
Scoateți folia și coaceți 15 minute sau până devin aurii.
Așezați un suport de sârmă peste o foaie de hârtie de ceară. Întoarceți forma de brioșă pe raft, așteptați 5 minute, apoi scoateți forma. Se răcește complet. (Se poate face înainte până la acest punct. Întoarceți chiflele în forma de brioșă curățată. Acoperiți cu folie și congelați până la 1 lună. Dezghețați înainte de a reîncălzi la 250 F timp de 10 până la 15 minute. Se răcește ca mai sus.)
Să-l fals...și economisiți 55 de minute
Încălziți cuptorul la 325 F. Înveliți o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Lingura 1 lingura unt topit, 1 lingura zahar brun, 1/4 lingurita scortisoara macinata si 3 jumatati de pecan in fiecare cana de briose. Deschideți două pachete de 3 uncii rulouri maro și serviți și împărțiți între cupele de briose.
Coaceți 10 minute sau până devin aurii. Placa un suport de sârmă peste o foaie de hârtie de ceară. Întoarceți forma de brioșă pe raft, așteptați 5 minute, apoi scoateți forma.