Cocktail De Șampanie

Cocktail De Șampanie
Cocktailul de șampanie este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 1. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Dacă aveți la îndemână amarul lui peychaud, șampania, cubul de zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mireasa lui Frankenstein Cocktail-vanilie Blackberry Champagne Cocktail, Cocktail De Șampanie, și Cocktail De Șampanie Blackberry.

Instrucțiuni

1
Așezați cubul de zahăr pe o farfurioară mică și turnați cu două sau trei liniuțe de amare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
2
Așezați zahărul în fundul unui flaut de șampanie și umpleți cu vin spumant (atenție—zahărul va face spuma vinului, așa că mergeți încet). Răsuciți o bucată de coajă de lămâie peste băutură și folosiți-o ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista