Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent

Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent
Coaste în stil thailandez cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sare, unt de arahide cremos, sos sriracha și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent, Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent, și Coaste în stil rustic pentru grătar cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragaz lent în formă ovală de 6 până la 7 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Tăiați rafturile pentru coaste în jumătate.
3
Presărați coaste cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția crenguțelor de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați coaste într-un aragaz lent, lingând sosul peste fiecare strat de coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Capac; gatiti la foc mic 8 ore sau pana cand se inmoaie si carnea de porc nu mai este roz langa oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți coastele din aragazul lent; degresați grăsimea din lichidul de gătit. Se strecoară lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler sau tigaia mare de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați coastele în tigaie, suprapunându-se ușor. Periați puternic coastele cu 1 cană de lichid de gătit strecurat. Se fierbe cu coaste la aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când este glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți lichidul de gătit rămas la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Tăiați coastele în bucăți de servire; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista