Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent

Coaste în stil thailandez cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sare, unt de arahide cremos, sos sriracha și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent, Coaste În Stil Thailandez Cu Aragaz Lent, și Coaste în stil rustic pentru grătar cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent în formă ovală de 6 până la 7 litri cu spray de gătit.
Tăiați rafturile pentru coaste în jumătate.
Presărați coaste cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția crenguțelor de coriandru.
Așezați coaste într-un aragaz lent, lingând sosul peste fiecare strat de coaste.
Capac; gatiti la foc mic 8 ore sau pana cand se inmoaie si carnea de porc nu mai este roz langa oase.
Scoateți coastele din aragazul lent; degresați grăsimea din lichidul de gătit. Se strecoară lichidul de gătit.
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler sau tigaia mare de prăjire cu spray de gătit.
Așezați coastele în tigaie, suprapunându-se ușor. Periați puternic coastele cu 1 cană de lichid de gătit strecurat. Se fierbe cu coaste la aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când este glazurat.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți lichidul de gătit rămas la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se îngroașă.
Tăiați coastele în bucăți de servire; serviți cu sos.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.