Coaste Scurte De Vită Fierte

Coaste Scurte De Vită Fierte
Carne de vită fiert coaste scurte ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Coaste Scurte De Vită Fierte, Coaste Scurte De Vită Fierte, și Coaste Scurte De Vită Fierte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Presărați carnea de vită uniform pe toate părțile cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
5
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați carne de vită în tigaie; saut timp de 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, țelina tăiată cubulețe, morcovul tăiat cubulețe și prazul tocat în tigaie; sotati 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
11
Așezați boabe de piper, fructe de ienupăr, 3 crenguțe de cimbru și frunze de dafin pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
12
Așezați pachetul de ierburi și condimente în tigaie; întoarceți carnea de vită în tigaie. Se dizolvă demi-glace în 3/4 cană de apă fierbinte, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați amestecul demi-glace și vinul în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Scoateți carnea de vită din tigaie; strecurați lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine peste un castron. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
15
Serviți lichidul de gătit cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
16
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
17
Notă de vin: cu bogăția coastelor scurte, trebuie să scoateți un cabernet ca acompaniament. (Carnea de vită bine marmorată iubește să îmblânzească taninurile acestui strugure.) Slingshot 2006 Cabernet Sauvignon este o sticlă Napa care, la 23 de dolari, nu va sparge banca. Dar oferă nuanțe frumoase de cedru, condiment (ienupărul este un jucător mare) și cireșe uscate aromate, cu aciditate strălucitoare. Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Cireșe UscateCireșe Uscate
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
StruguriStruguri
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista