Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, bucăți de coaste scurte tăiate cu flancuri de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Chile fiert-coaste scurte condimentate cu fasole neagră, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Condimentați coastele cu sare și piper și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Coaste
3
Încălziți uleiul într-un 10-12-in. oală cu fund greu la foc mediu-mare. Bateți excesul de făină de pe coaste și rumeniți în ulei pe toate părțile, lucrând în loturi pentru a le oferi suficient spațiu pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați coastele într-o tigaie suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat (aproximativ 12 in. de 17 în.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați ceapa și morcovii în oală pe aragaz și gătiți la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă excesul de grăsime, dacă există, apoi se amestecă vinul și sherry, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Ridicați căldura la mare și fierbeți lichidul până când este redus cu trei sferturi și ușor siropos, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ierburi, pastă de roșii, sos de soia, condimente și bulion de vită; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Carne De Vită
Sos De Soia
Condimente
Ierburi
8
Se toarnă lichid peste coaste. Acoperiți bine tigaia cu un strat dublu de folie și fierbeți coastele în cuptor până când carnea este fragedă cu furculița și aproape că cade de pe OS, 2 1/2 până la 3 ore (2 până la 2 1/2 ore dacă folosiți coaste scurte obișnuite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Os
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
9
Lăsați coastele să se răcească în lichid de fiert, apoi dați-le la frigider, acoperite, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
10
A doua zi, îndepărtați grăsimea solidificată din partea de sus a coastelor. Puneți tigaia pe plită pe două arzătoare și încălziți la foc mediu, neacoperit, până când lichidul de fierbere gelatinizat s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
11
Transferați coastele într-un castron mare sau oală și acoperiți pentru a vă menține umed. Se strecoară lichidul într-un castron mare și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă lichidul înapoi în tigaie și se fierbe la foc mediu-mare, răzuind ocazional bucăți rumenite, până se reduce la o glazură groasă, dar încă turnabilă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, puneți coastele cu grijă deasupra sosului (pentru a împiedica căderea oaselor), întoarceți focul la minim și gătiți, lingând ușor sosul peste coaste, până când coastele sunt bine glazurate și încălzite. Aranjați fiecare coastă pe o lingură de cartof de hrean pur într-un castron larg puțin adânc și stropiți puțin sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Cartofi
Sos
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Serviți cu Kale lacinato fierte și ceapă perlată glazurată și morcovi pentru copii, dacă doriți.
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.