Coaste Scurte Chinezești
Reteta coaste scurte chinezești este gata în aproximativ 6 ore și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 127g de grăsime, și un total de 1394 calorii. Pentru $5.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de scurt, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte, și Coaste scurte la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează coastele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați jumătate de coaste. Gatiti, intorcand des, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un aragaz lent. Repetați cu coastele rămase.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie usor, 3 pana la 5 minute. Se amestecă făina și se gătește 2 minute. (
Amestecul va fi foarte uscat.)
Adăugați sos de soia și bulion. Creșteți căldura la mare și aduceți la foc mic, amestecând pentru a ridica bucăți rumenite.
Se toarnă peste coaste și se gătește la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 4 până la 6 ore.
Transferați coastele într-un platou și acoperiți pentru a vă încălzi. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță și se fierbe la foc mare. Se fierbe până când lichidul s-a îngroșat ușor, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Sos de oală peste coaste.
Serviți fierbinte cu legume și orez alb aburit, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.