Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon
Coaste de vită la grătar cu melasă-sosul Bourbon este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, coaste scurte de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon, Coaste de porc la grătar cu melasă și sos Bourbon, și Melasă-Filet De Vită Bourbon.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția coastelor, într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere. Se răcește complet marinada.
Așezați coastele într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați marinată. Pungă de etanșare; întoarceți-vă la coastele de acoperire. Refrigerați peste noapte, întorcând punga ocazional.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și saut până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Se adaugă oțet și se fierbe până când amestecul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Adăugați ketchup, melasă și 1/4 cană de apă, apoi bourbon; se amestecă pentru a se amesteca. Aduceți sosul la foc mic. Se amestecă sare și piper alb. Simmer 10 minute pentru a amesteca arome. Se amestecă frunzele de cimbru. (Sosul poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Așezați o mână de ziar rupt în fundul coșului de cărbune. Se acoperă cu 30 de brichete de cărbune.
Scoateți grătarul superior din grătar.
Așezați coșul de fum pe raftul inferior. Ziar ușor; lăsați cărbunele să ardă până când cenușa devine gri, aproximativ 30 de minute.
Deschideți orificiul de evacuare a grătarului. Întoarceți cărbunele fierbinte pe 1 parte a suportului inferior. Folosind spatula metalică, mutați cărbunele pentru a acoperi aproximativ 1/3 din raft pe 1 parte. Umpleți tigaia cu folie pe jumătate cu apă; așezați cărbunele opus pe raftul inferior.
Întoarceți raftul superior la grătar. Aranjați coaste pe raftul superior deasupra apei în tigaie. Acoperiți grătarul cu capac, poziționând aerisirea superioară direct peste coaste. Introduceți tija termometrului pentru bomboane prin orificiul superior, cu gabaritul exterior și vârful lângă coaste (termometrul nu trebuie să atingă carnea sau grătarul); lăsați termometrul la locul său în timpul gătitului. Utilizați orificiile de ventilație de sus și de jos pentru a menține temperatura între 250 și 300 F, deschiderea orificiilor de ventilație mai largi pentru a crește căldura și închiderea pentru a reduce căldura. Lăsați alte orificii închise. Verificați temperatura la fiecare 10 minute.
Gătiți coaste până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă cu cuțitul, întorcând coaste ocazional și ungând des cu sos ultimele 10 minute de gătit, aproximativ 3 ore în total. Deschideți grătarul numai atunci când este necesar pentru a întoarce sau unge carnea și închideți rapid pentru a minimiza pierderile de căldură și fum.
După primele 30 de minute de gătit, utilizați tehnica descrisă mai devreme pentru a aprinde 15 Brichete suplimentare de cărbune în coșul de cărbune setat pe suprafața neinflamabilă. Dacă temperatura de gătit scade sub 250 de grade F, folosiți mănuși de cuptor pentru a ridica raftul superior cu nervuri și așezați-l pe o suprafață rezistentă la căldură. Folosind clești, adăugați jumătate de cărbune gri fierbinte de la Coș la raftul de jos. Înlocuiți raftul superior pe grătar, așezând coaste deasupra apei în tigaie. Acoperiți cu capac.
Transferați coastele pe farfurii; periați cu mai mult sos și serviți, trecând separat orice sos rămas.