Coaste de capră sau miel, stil Dong-Bei
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 6,26 USD pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de anason stelat, miel, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, Birria De Capră (Tocană De Capră În Stil Jalisco), și Coaste De Miel Coapte Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coastele într-o tigaie de sote sau într-o tigaie de prăjire. Dacă gătiți pe aragaz, adăugați vin și suficientă apă pentru a acoperi abia.
Adăugați ceapa și sarea. Acoperiți tigaia cu capac sau folie de aluminiu, aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 ore. Dacă utilizați cuptorul, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați raftul de coaste într-o tigaie și adăugați vin și împrăștiați ceapa peste tot.
Adăugați apă pentru a acoperi 3/4 din drum. Acoperiți tigaia, cu capac sau folie de aluminiu, aduceți la foc mic pe plită, apoi transferați la cuptor și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Între timp, preîncălziți o tigaie la foc mediu până când este fierbinte.
Așezați semințele de chimen, anasonul stelat și cuișorul în tigaie și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 20 de secunde.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se macină într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente până când semințele de chimen sunt rupte, dar nu pudrate.
Dacă folosiți ardei iute: readuceți tigaia la foc mediu. Prăjiți ardeii iute uscați doar până când sunt parfumați, aproximativ 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Măcinați într-un mortar și pistil sau procesați într-o râșniță de condimente până la măcinat aproximativ.
Se amestecă cu amestecul de semințe de chimen.
Când coastele sunt fragede, scoateți-le de pe foc, transferați-le pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă și lăsați să se răcească ușor. Uscați cu atenție.
Încălziți uleiul sau untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când sclipesc.
Se adaugă coastele și se rumenesc pe o parte până se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 5 minute. Flip și maro pe cealaltă parte. Când coastele s-au rumenit, scoateți-le pe un platou și îndepărtați uleiul rezidual cu un prosop de hârtie. Presărați imediat amestecul de condimente peste coastele fierbinți, bătând amestecul în jos, astfel încât să se lipească de suprafața cărnii.