Coapse delicioase de pui la cuptor în sos acidulat
Coapsele delicioase de pui coapte în sos picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 402 calorii. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de friptură, muștar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Pulpe De Pui Acidulate, Pulpe de pui la cuptor cu sos de arțar Dijon, și Coapse de pui cu usturoi la cuptor cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Bateți ketchup, apă, oțet, unt, ceapă, boia, zahăr, sos Worcestershire, muștar, sare, piper și sos de friptură împreună într-o cratiță. Aduceți la foc mic; gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pentru ca aromele sa se amestece.
Întindeți coapsele de pui într-un singur strat într-un vas de copt.
Se toarnă sosul peste coapsele de pui.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când coapsele sunt fierte și sosul clocotește, aproximativ 2 ore. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).