Coapse de pui curry prăjite cu sos de chimen de iaurt
Pulpe de pui curry prăjite cu sos de chimen iaurt este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 825 calorii, 66g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper proaspăt crăpat, usturoi, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe De Pui Cu Usturoi-Curry Cu Sos De Iaurt, iaurt curry pulpe de pui, și Curry-și-iaurt-fiert pulpe de pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, uscată, grea, la foc moderat, prăjiți semințele de chimen până când sunt parfumate, 3 până la 4 minute. Se macină fin într-un măcinător de condimente sau mortar și pistil. Puneți usturoiul într-o pastă și transferați jumătate de usturoi într-un castron mediu.
Bateti in pasta de curry, 1 cana de iaurt si jumatate de chimen.
Transferați puiul într-o pungă de plastic sigilabilă și turnați amestecul de iaurt în pungă, asigurându-vă că tot puiul este acoperit. Marinați la frigider cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Aliniați o tigaie cu folie de aluminiu și deasupra cu un suport de răcire.
Scoateți puiul din marinată, așezați-l pe suportul de răcire din tava de foi.
Coaceți până la fiert, 30 până la 35 de minute.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1 cană de iaurt și restul de usturoi și chimen.
Serviți o păpușă de sos deasupra puiului.
Ceea ce face cu adevărat această rețetă să cânte: prăjirea și măcinarea propriilor condimente aici, face diferența în lume. Dacă nu vă amintiți când ați cumpărat acel borcan de chimen, atunci ar trebui să-l aruncați și să începeți proaspăt.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc]()
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale rămân la final.