Coapse De Pui Curry
Coapsele de pui curry sunt a fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 111 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ghimbirul, mierea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coapse De Pui Curry Cu 3 Ingrediente, Coapse de pui curry cu crutoane cu unt, și Coapse De Curcan Cu Merișor-Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigiliu sac, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din pungă, aruncând marinada.
Presărați puiul cu sare și acoperiți puiul și ceapa cu spray de gătit.
Așezați pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul și ceapa din grătar; tăiați felii de ceapă în jumătate și separați-le în fâșii.
Combinați sucul de lămâie, uleiul și cilantro într-un bol mediu.
Adăugați fâșii de ceapă; aruncați bine. Puneți amestecul de ceapă pe un platou de servire. Sus cu pui.