Coaja de ciocolata neagra cu covrigi si afine uscate

Coaja de ciocolata neagra cu covrigi si afine uscate
Coaja de ciocolată neagră cu covrigi și afine uscate este o lactate gratuit rețetă cu 5 porții. O porție conține 480 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de ciocolată dulce, afine, răsuciri de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coaja de ciocolata neagra cu covrigi si afine uscate, Coaja de ciocolată albă cu fistic și afine uscate, și Coaja de sare de ciocolată albă cu fistic confiat și afine uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos și părțile laterale ale unei tăvi de copt pătrate de 8 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Umpleți o cratiță cu aproximativ 1 inch de apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Puneți ciocolata într-un castron rezistent la căldură și puneți vasul peste cratiță. (Nu lăsați apa să fiarbă sau fundul vasului să atingă apa.) Gatiti, amestecand des, pana cand aproximativ 2/3 din ciocolata s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți vasul de pe foc și amestecați până când toată ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Folosiți o mică spatulă metalică pentru a răspândi ciocolata într-un strat uniform peste tigaia căptușită. Aranjați covrigi deasupra și presărați cu afine, apăsând ușor în jos în strat de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Lăsați coaja să stea la temperatura camerei până la solid, aproximativ 45 de minute. Rupeți în bucăți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista