Coaja De Bezea Mocha

Coaja De Bezea Mocha
Coaja de bezea Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 119 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Bezea Mocha, Zmeură-Coajă De Ciocolată Mocha, și Placinta Cu Bezea Cu Ciocolata Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți 1/4 cană de migdale albe și 1 linguriță de zahăr într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu făina de porumb; rezervă. Se toacă fin migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Într-un mixer de suport cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile de ou și sarea până când s-au format vârfuri foarte moi. Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr și praf de espresso. Cu mixer rulează pe scăzut, se adaugă încet în zahăr și praf de espresso, 1 lingura la un moment dat, biciuire doar la etapa de vârf rigid, (nu overbeat). Îndoiți ușor făina de migdale rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Cu o spatulă mare offset, întindeți aluatul de bezea pe foaia de copt căptușită într-un strat uniform, gros de aproximativ 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Presărați migdalele tocate fin și chipsurile de ciocolată uniform pe suprafața bezea și coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul, lăsând bezea în cuptor să se usuce mai departe și să se răcească încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Notă: Dacă bezea devine chewy, pune-l înapoi într-un cuptor de 200 de grade F pentru aproximativ 30 de minute, opriți cuptorul și lăsați să se usuce în interiorul cuptorului în timp ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru a servi, rupeți bezea în bucăți. Bezelele rămase pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei într-un loc răcoros uscat timp de până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista