Coaja De Bezea Mocha
Coaja de bezea Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 119 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Bezea Mocha, Zmeură-Coajă De Ciocolată Mocha, și Placinta Cu Bezea Cu Ciocolata Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Puneți 1/4 cană de migdale albe și 1 linguriță de zahăr într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu făina de porumb; rezervă. Se toacă fin migdalele rămase.
Într-un mixer de suport cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile de ou și sarea până când s-au format vârfuri foarte moi. Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr și praf de espresso. Cu mixer rulează pe scăzut, se adaugă încet în zahăr și praf de espresso, 1 lingura la un moment dat, biciuire doar la etapa de vârf rigid, (nu overbeat). Îndoiți ușor făina de migdale rezervată.
Cu o spatulă mare offset, întindeți aluatul de bezea pe foaia de copt căptușită într-un strat uniform, gros de aproximativ 1/2 inci.
Presărați migdalele tocate fin și chipsurile de ciocolată uniform pe suprafața bezea și coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul, lăsând bezea în cuptor să se usuce mai departe și să se răcească încă 1 oră.
Notă: Dacă bezea devine chewy, pune-l înapoi într-un cuptor de 200 de grade F pentru aproximativ 30 de minute, opriți cuptorul și lăsați să se usuce în interiorul cuptorului în timp ce se răcește.
Pentru a servi, rupeți bezea în bucăți. Bezelele rămase pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei într-un loc răcoros uscat timp de până la 3 zile.