Coadă de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră

Coadă de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră
Coada de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți gingerroot, căței de usturoi, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare includ Coadă de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră, Carne de vită fiartă cu bere cu crupe de usturoi, și Crock-Pot Stil Asiatic Carne De Vită Mărunțită.

Instrucțiuni

1
Scopul unei tocănițe, ar trebui să fie de la sine înțeles, este mai degrabă aroma decât forma sa. Așadar, în timp ce fâșiile crocante de salată de morcov, scallion și ardei gras, aduc culoare și frumusețe studiului altfel maro, textura lor și mușcătura cu aromă asiatică oferă partenerul perfect pentru condimentele aromate bogate ale tocăniței moi de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
TocanăTocană
2
Gătirea tibiei pe os îmi oferă o anumită plăcere primitivă, iar carnea și mai multă tandrețe topitoare, dar puteți cumpăra carne de vită cubată de pe os (sau altă carne de tocană, dacă trebuie), caz în care nu veți avea nevoie la fel de mult în greutate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
CarneCarne
3
Alături de tocană și toppingul său crocant, fierbinte și acru, servesc păstârnac și cartofi piure de ghimbir, ghimbirul oferind un ecou dezactivat al tonurilor din Asia de Sud-Est. În timp ce un castron simplu de orez ar fi o alternativă excelentă, știți că piureul aromat face prăjituri fantastice și înflăcărate de cartofi a doua zi sau cam așa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PăstârnacPăstârnac
GhimbirGhimbir
OrezOrez
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru carnea de vită: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Împărțiți și curățați ceapa și curățați și tăiați aproximativ ghimbirul și puneți-l în procesor cu cățelele de usturoi decojite și coriandrul. Blitz până se toacă mărunt, apoi se încălzește uleiul într-un cuptor olandez mare și se prăjește ușor acest amestec, până se înmoaie și începe să se prindă în tigaie; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute, la foc mediu și cu agitare regulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CoriandruCoriandru
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
6
Se toarnă vinul chinezesc (sau sherry) și se lasă să se baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
VinVin
7
Adăugați sosul de soia, zahărul brun, bulionul, sosul de stridii și oțetul. Aduceți la fierbere, apoi aruncați bețișoarele de scorțișoară și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Sos De StridiiSos De Stridii
Zahăr BrunZahăr Brun
Anason StelatAnason Stelat
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
BulionBulion
8
Adăugați bucățile de coadă de vită și lăsați totul să ajungă din nou la o bulă, apoi fixați-l pe un capac și puneți-l în cuptor timp de 2 ore (friptura obișnuită de tocană poate dura mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
FripturăFriptură
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți cuptorul olandez cu grijă din cuptor și, folosind o lingură perforată, scoateți carnea de vită într-un vas rezistent la cuptor, acoperiți cu folie de aluminiu și păstrați cald în cuptor, în timp ce fierbeți energic sosul în cuptorul olandez de pe aragaz, fără capac, până când s-a redus cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
10
Pentru salată: curățați morcovii, tăiați-i felii lungi, apoi julienne-i (adică tăiați-i în fâșii asemănătoare chibritului). Tăiați și înjumătățiți scallions și apoi julienne. Semănați ardeii iute și, de asemenea, tăiați în julienne și tocați mărunt coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MorcovMorcov
11
Combinați toate legumele julienne și coriandrul tocat într-un castron. Într-un alt bol amestecați sucul de lămâie, sosul de pește și zahărul superfin și îmbrăcați legumele cu acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Pentru servire: aranjați carnea de vită pe un platou de servire și turnați peste sosul redus peste carne, apoi îmbrăcați blatul cu salata mărunțită fierbinte și acră. Dacă utilizați cuburi de carne de tocană, mai degrabă decât felii de coadă, probabil că ați face mai bine să folosiți un fel de mâncare mai adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SosSos
CarneCarne
13
Faceți înainte notă: gătiți carnea de vită timp de 1 3/4 ore, apoi transferați-o într-un castron pentru a se răci. Acoperiți, refrigerați și păstrați la frigider până la 2 zile. Când este gata de utilizare, readuceți carnea de vită în cuptorul olandez și încălziți ușor până când sosul tocmai fierbe. Acoperiți și reveniți la cuptor timp de 30 de minute sau până când carnea de vită este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
CuptorCuptor
14
Transferați carnea într-un vas rezistent la cuptor și terminați sosul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
15
Înghețați notă: gătiți și răciți ca mai sus, apoi congelați până la 3 luni într-un recipient etanș. Decongelați peste noapte la frigider și reîncălziți și terminați ca mai sus.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Revista