Coaceți tonul și Broccoli
Tunan și Broccoli coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 309 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli, brânză cheddar, amestecați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Ton Coace, Coacerea pastelor cu ton și broccoli, și Coaceți pastele de ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt cu spray de gătit.
Presărați broccoli, ton și 1 1/2 căni de brânză în vasul de copt.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, smântâna, laptele și ouăle cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.