Coacerea Pâinii: Secară Parmezană Peste Noapte
Această rețetă face 8 porții cu 335 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, făină de secară, zahăr din trestie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan, Pâine De Secară Daneză, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........).
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele în vasul mixerului standului și frământați până când s-a reunit și începe să devină elastic.
Stropiți puțin ulei de măsline într-o pungă cu fermoar și transferați aluatul în pungă.
Scoateți aerul din pungă și sigilați-l. Se dă la frigider peste noapte - sau până la 24 de ore.
Scoateți punga din frigider și deschideți-o pentru a elibera excesul de aer. Sigilați-l din nou și masați puțin punga pentru a zdrobi bulele din aluat.
Lăsați-l să se odihnească pe tejghea timp de 30 de minute.
Presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt și făinați suprafața de lucru. Întoarceți aluatul, frământați-l scurt și formați-l în forma dorită.
Așezați-l pe foaia de copt pregătită, cu cusătura în jos și acoperiți aluatul cu folie de plastic. Puneți - l deoparte să crească până se dublează-aproximativ o oră.
Cu aproximativ 30 de minute înainte ca aluatul să crească complet, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Când aluatul s-a dublat, îndepărtați folia de plastic, tăiați aluatul după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 40 de minute.
Lăsați aluatul să se odihnească pe un raft până se răcește înainte de a felia.