Coacerea Pâinii: Secară Parmezană Peste Noapte

Coacerea Pâinii: Secară Parmezană Peste Noapte
Această rețetă face 8 porții cu 335 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, făină de secară, zahăr din trestie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan, Pâine De Secară Daneză, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........).

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele în vasul mixerului standului și frământați până când s-a reunit și începe să devină elastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți puțin ulei de măsline într-o pungă cu fermoar și transferați aluatul în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Scoateți aerul din pungă și sigilați-l. Se dă la frigider peste noapte - sau până la 24 de ore.
4
Scoateți punga din frigider și deschideți-o pentru a elibera excesul de aer. Sigilați-l din nou și masați puțin punga pentru a zdrobi bulele din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Lăsați-l să se odihnească pe tejghea timp de 30 de minute.
6
Presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt și făinați suprafața de lucru. Întoarceți aluatul, frământați-l scurt și formați-l în forma dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Așezați-l pe foaia de copt pregătită, cu cusătura în jos și acoperiți aluatul cu folie de plastic. Puneți - l deoparte să crească până se dublează-aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Cu aproximativ 30 de minute înainte ca aluatul să crească complet, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Când aluatul s-a dublat, îndepărtați folia de plastic, tăiați aluatul după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați aluatul să se odihnească pe un raft până se răcește înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista