Coacerea Peștelui Chilian
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și pescatariană? Coacerea peștelui chilian ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 25. O porție conține 42 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de file de biban de mare, piper, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea Peștelui Chilian, New England Pește Coace, și C ' est Si Bon sufocat pește coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°
Așezați fileul de biban Chilian, tăiat în 6 bucăți, în vas de sticlă de 9 x13 uns.Din cele două mandarine, coaja și sucul 1; curățați-l și segmentați-l pe celălalt.Completați fileurile cu segmentele de mandarină, scallions tocate și usturoi.
Se toarnă 1/3 cană suc de mandarină și 1 linguriță coajă peste pește.Dot cu 2 linguri de unt nesărat, cubat.Gatiti 10 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Adăugați piper după gust și bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.