Coacerea cu migdale și țelină necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 115 calorii , 4 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 12. Dacă ai la îndemână brânză cheddar, migdale tăiate, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o poți face. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este solid. Supa de țelină, leuștean și migdale , salata de coriandru, țelină și migdale și cotletele de porc cu salată de țelină și migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți țelina într-un recipient de 2 litri uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se presară cu brânză, boia de ardei și piper. Top cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
3
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 45 de minute. Descoperi; se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când se rumenesc.